درحال بارگذاری

گروه: سیاست / حوزه امنیتی و دفاعی/ایران شناسه: ۷۱۷۶۳۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۳۷ : ۰۶ بازدید: ۱۷۱دیدگاه: ۰

سردار فرحی خبر داد؛

افتتاح «مرکز نوآوری سرباز» در آینده نزدیک / بیش از ۹۰ درصد نیاز دفاعی کشور را تأمین می‌کنیم

افتتاح «مرکز نوآوری سرباز» در آینده نزدیک / بیش از ۹۰ درصد نیاز دفاعی کشور را تأمین می‌کنیم جانشین وزیر دفاع گفت: بزودی مرکز نوآوری سرباز افتتاح می‌شود که در آن، سربازان می‌توانند برای حوزه‌های آینده، ایده ارائه دهند.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از مهر، سردار سید مهدی فرحی جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح امروز (دوشنبه) در دومین همایش ملی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح که در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، با بیان اینکه ۲۶ دستگاه در مهارت‌آموزی سربازان همکاری دارند، اظهار داشت: امسال پیش‌بینی شده تا ۳۰۰ هزار نفر از سربازان گواهینامه مهارت بگیرند که در این رابطه تلاش خوبی برای ایجاد اشتغال این عزیزان صورت گرفته است؛

سردار فرحی ادامه داد: در همین راستا سالانه ۱۰ هزار سرباز را در این وزارتخانه در اختیار داریم که این سربازان در بدو ورود پنج مهارت عمومی را با کمک جهاد دانشگاهی و هلال احمر فرا می‌گیرند.

جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در ادامه گفت: امروز در صنعت دفاعی بیش از ۹۰ درصد نیاز دفاعی کشور را تأمین می‌کنیم؛ البته در این رابطه بیش از ۶۰ درصد محصولات ما برای کسانی است که باید برای استفاده از آن، مهارت لازم را داشته باشند.

وی افزود: از سوی دیگر بیش از ۵۰ درصد کاربران، سربازان هستند که باید آموزش‌های لازم را به آن‌ها ارائه دهیم و این خود نوعی آموزش مهارتی است؛ اما در وزارت دفاع چندین کارگاه و صنعت بزرگ دفاعی در ۱۶ استان کشور داریم که سربازان در این کارگاه‌ها پس از فرا گرفتن آموزش‌های لازم، گواهینامه مهارتی خود را از سازمان فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند.

سردار فرحی عنوان کرد: با بیش از شش هزار شرکت در ذیل وزارت صمت همکاری داریم که از این تعداد هزار و ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان هستند؛ در این شرکت‌ها سربازهایی فعالیت دارند که ۹۸ درصد آن‌ها بعد از سربازی، یا جذب این شرکت‌ها می‌شوند و یا خود شرکتی را تأسیس می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: اگر نتوانیم محصول نو ارائه کنیم، این منجر به غافلگیری ما می‌شود؛ لذا نباید به محصولات امروزمان دل خوش کنیم؛ چون در آینده به دیگران می‌بازیم.

جانشین وزیر دفاع گفت: بزودی مرکز نوآوری سرباز افتتاح می‌شود که در آن، سربازان می‌توانند برای حوزه‌های آینده، ایده ارائه دهند و در صورت موافقت آن‌ها می‌توانیم با حفظ مالکیت معنوی، فکر و ایده نوآوران را هم خریداری کنیم.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/71763کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ